Het IJsselfestival Zutphen

Zondag 30 juni 2019

Plezier voor jong en oud: 

Kom naar de boerenmarkt!

Waar u zeker moet zijn tijdens het 7e IJsselfestival is het ’s Gravenhof. Vanaf 12.00 uur barst hier het spektakel los. Alsof de tijd heeft stil gestaan!

Diverse boerenambachten
Mandenvlechters, stoelenmatters, glasblazers, boekbinders, wolspinners, tollenmakers, pottenbakkers, beeldhouwers, imkers en nog veel meer: u kijkt uw ogen uit.

Demonstraties van de smid en de wasvrouwen
Laat u verrassen door de vele demonstraties. Zo zijn er de wasvrouwen, die laten zien hoe de was vroeger werd gedaan. De smid van de Kameleon uit Terherne maakt met ferme mokerslagen op het aambeeld de mooiste werktuigen en sierijzers. 

Optredens in de pagodetent

Liever genieten van een optreden? Dat kan! In het midden van de parkeerplaats staat de pagodetent met voorstellingen van boerendansgroepen, dialectkoren en een heuse modeshow. Kijk bij plattegrond en programma voor het volledige programma.

Van streekproducten tot kinderboerderij: welkom!Maar dat is nog lang niet alles. Voor de Walburgiskerk en in de Lange hofstraat zijn volop kramen met streekproducten. U kunt ‘brommers kiek’n’; leuk met uw partner! Voor de kinderen is er een heuse kinderboerderij.  Waar wacht u nog op?

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info